Argeş: Drumul dintre Lereşti şi Voina va fi închis sâmbătă şi duminică, pentru desfăşurarea unei competiţii automobilistice

0
330

Tronsonul de drum judeţean dintre comuna Lereşti şi zona turistică Voina va fi închis circulaţiei, sâmbătă şi duminică, în vederea desfăşurării competiţiei de automobilism ‘Trofeul Câmpulung 500’, care contează pentru Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2021.

‘În zilele de 18 şi 19 septembrie 2021, pe raza localităţii Lereşti, traficul va fi închis pe DJ 734, pe tronsonul de drum cuprins între kilometrul 8 şi kilometrul 13+800metri, între orele 7,00-19,00 în ziua de sâmbătă, respectiv 7,00-17,00 în ziua de duminică (…) Un număr total de 10 poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, precum şi 24 de jandarmi argeşeni şi şase poliţişti locali din cadrul Poliţiei Locale Câmpulung, vor suplimenta personalul organizatoric’, se arată într-un comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Turiştii care au rezervări la unităţi de cazare aflate pe tronsonul de drum vizat de restricţii sunt atenţionaţi că trebuie să ajungă la acestea în afara intervalului orar în care se opreşte circulaţia.

‘Pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, recomandăm conducătorilor auto să îşi păstreze calmul, să nu uite de politeţea rutieră, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi ale organizatorilor şi să nu blocheze intersecţiile. Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic’, avertizează IPJ Argeş.

Celor care doresc să urmărească competiţia li se recomandă să respecte indicaţiile organizatorilor şi să nu se plaseze în zone cu risc de producere a unor accidente. AGERPRES / (AS – autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS