Bacău: Articole pirotehnice în valoare de 30.000 lei, confiscate în urma unei percheziţii domiciliare

0
15

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Bacău împreună cu cei de investigaţii criminale au efectuat o percheziţie domiciliară, la imobilul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, în urma căreia au confiscat materiale pirotehnice în valoare de 30.000 lei.

‘În urma investigaţiilor s-a stabilit faptul că articolele pirotehnice din categoriile F1 şi P1 aparţin unei societăţi comerciale, autorizată pentru deţinerea şi comercializarea de articole pirotehnice, reprezentată de un bărbat în vârstă de 59 ani, care le păstra necorespunzător, într-un loc diferit decât cel autorizat, iar articolele pirotehnice din categoriile F2 şi F3 aparţin persoanei fizice, respectiv unui bărbat în vârstă de 36 ani, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. AGERPRES / (AS – autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS