Bacău: Peste 750 bijuterii din argint, confiscate de poliţişti de la un magazin din Comăneşti

0
384

Peste 750 bijuterii din argint au fost confiscate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice de la un magazin din Comăneşti care nu avea viza ANPC pe anul în curs.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, a declarat, sâmbătă, că au fost verificate 23 de societăţi comerciale, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.000 de lei.

Controalele au fost făcute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, alături de comisari de la Protecţia Consumatorilor şi cei ai Direcţiei Metale Preţioase, la mai multe magazine din judeţul Bacău.

‘Au fost ridicate în vederea confiscării 766 de bijuterii (lanţuri /coliere /inele/brăţări/broşe/ pandative/ seturi) din metal alb comercializate ca bijuterii din argint, în greutate de aproximativ 3.500 g, cu o valoare cumulată a preţurilor de vânzare expuse de operatorul economic de 50.346 lei, 4 piese tip pandantiv, având aplicat pe ele un simbol ce poate fi interpretat ca fiind ale titularului de drepturi ale unei mărci consacrate, în greutate totală de aproximativ 22 grame’, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Sursa: AGERPRESS