Bihor: Cinci persoane audiate la DIICOT, în urma unor percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri

0
207

Cinci persoane au fost conduse, miercuri, la sediul DIICOT pentru audieri, în urma a şase percheziţii domiciliare efectuate, în două cazuri de trafic de droguri, de către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Oradea, împreună cu procurori DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor, în primul caz s-au efectuat patru percheziţii şi vizează săvârşirea infracţiunilor trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, iar cel de al doilea, cu două percheziţii domiciliare în Oradea, se referă la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată.

Din cercetări a reieşit că trei persoane ar fi transportat, comercializat, livrat şi oferit droguri de risc şi de mare risc (amfetamină, MDMA şi cannabis) către diverse persoane, din municipiul Oradea, la un preţ care ar fi variat în funcţie de cantitatea tranzacţionată.

Pentru comercializarea drogurilor, ar fi fost organizate, frecvent, evenimente cu circuit închis, doar pe bază de invitaţie, unde ar fi fost oferite pentru consum, cu orice titlu, droguri de risc şi de mare risc.

În acest caz, sunt trei persoane conduse spre audieri la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea.

Din celelalte cercetări efectuate în Oradea a reieşit că două persoane ar fi comercializat cannabis şi amfetamină către consumatori din municipiul Oradea. ‘În acest caz, la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea, au fost conduse, în vederea audierii, două persoane’, a informat IPJ Bihor. AGERPRES / (AS – autor: Eugenia Paşca, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS