Botoşani: S-au plătit banii profesorilor care au desfăşurat ore remediale în aprilie

0
350

Profesorii din Botoşani care în luna aprilie a acestui an au desfăşurat ore remediale cu elevii afectaţi de pandemie au primit, vineri, banii pentru munca depusă suplimentar, a anunţat inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Ada Alexandrina Macovei.

Potrivit sursei citate, sumele acordate pentru activităţile desfăşurate în luna aprilie în cadrul Programului naţional de activităţi remediale pentru elevi ‘Şcoala după şcoală’ sunt în valoare de 644.011 lei.

‘Cadrele didactice care au desfăşurat activităţi remediale cu elevii, în vederea recuperării materiei pierdute din cauza pandemiei, în anul şcolar trecut, vor primi sumele pentru munca şi dăruirea dumnealor’, a afirmat Macovei.

Oficialul IŞJ precizează că numărul de ore finanţabile la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani, pentru luna aprilie, sunt 84.153, în program fiind înscrişi 4.369 de elevi din 53 de unităţi de învăţământ din judeţul Botoşani. AGERPRES / (AS – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS