Botoşani: Un bărbat de 44 de ani a murit în locuinţa cuprinsă de flăcări

0
229

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Pustioaia din comuna Vârfu Câmpului, şi-a pierdut viaţa, miercuri după-amiază, într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, cadavrul bărbatului a fost găsit carbonizat în locuinţa distrusă de flăcări, după ce un vecin a sunat la 112 şi a alertat pompierii.

‘La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pompierii voluntari din comuna Vârfu Câmpului, dar şi un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat că locuinţa ardea în totalitate. Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a ieşit din casă, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Trupul carbonizat al bărbatului a fost găsit în interiorul casei’, au precizat oficialii ISU Botoşani.

Cel mai probabil incendiul ar fi izbucnit după ce victima a adormit cu ţigara aprinsă. AGERPRES / (AS – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS