Brăila: Tânăr lovit intenţionat cu maşina în timpul unui conflict stradal

0
509

Un tânăr de 29 de ani a fost lovit intenţionat cu maşina în timpul unui conflict care a avut loc miercuri pe o stradă din municipiul Brăila, informează IPJ Brăila.

‘În această după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat, a avut loc un conflict, în urma căruia un tânăr de 29 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Brăila. Astfel, fratele celui agresat l-a lovit cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului’, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

În urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. AGERPRES / (AS – autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS