Buzău: O persoană a decedat şi alte şase au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 2B

0
517

O persoană a decedat şi alte şase au fost rănite într-un accident rutier petrecut miercuri seara pe DN 2B, în afara municipiului Buzău, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări a reieşit că un şofer de 56 de ani din Tulcea, care conducea un autoturism pe direcţia Brăila-Buzău, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie de un bărbat în vârstă de 38 de ani din Brăila.

În urma coliziunii, autoturismul brăileanului a ricoşat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani din Gălbinaşi, iar ulterior a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod marginal.

Totodată, autoturismul condus de bărbatul din Tulcea a ricoşat într-o autoutilitară condusă din direcţia Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind, de asemenea, un cap de pod marginal.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 56 de ani, rănirea a 3 pasageri ai acestuia, o tânără de 20 de ani din Galaţi, o altă tânără de 23 de ani din Bacău şi un bărbat de 41 de ani din Galaţi.

În urma accidentului au fost răniţi şi şoferul de 38 de ani şi 2 pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 60 de ani din Brăila.

Toate persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, precizează reprezentanţii IPJ Buzău.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău, Adriana Bunilă, a precizat că toate cele şase victime au suferit politraumatisme, una dintre acestea fiind internată la secţia ATI – Chirurgie Generală.

‘În urma accidentului rutier, la UPU a SJU Buzău au fost transportate 6 victime, cu vârste cuprinse între 20 şi 62 de ani. A fost declanşat planul alb de intervenţie. Toate cele 6 victime au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier. Două dintre victime se află în secţia UPU pentru finalizarea investigaţiilor, bărbatul în vârstă de 62 de ani se află internat în secţia Ortopedie, un alt bărbat în vârstă de 38 de ani se află internat în secţia Chirurgie, un alt bărbat în vârstă de 41 de ani se află internat în secţia Chirurgie BMF şi victima în vârstă de 20 de ani se află în secţia ATI – Chirurgie Generală’, a menţionat Adriana Bunilă.

Sursa: AGERPRESS