CL Sector 1 a respins proiectul prin care se solicita CGMB preluarea administrării bd. Mihalache şi Căii Griviţei

0
284

Consiliul Local Sector 1 a respins proiectul prin care se solicita CGMB transmiterea din administrarea Administraţiei Străzilor a bulevardului Ion Mihalache şi a Căii Griviţei, care se află în proprietatea publică a municipalităţii, în vederea reabilitării şi modernizării.

Potrivit proiectului, respins cu 9 abţineri, 5 voturi împotrivă şi 10 voturi pentru, se solicita transmiterea dreptului de administrare a celor două artere de circulaţie pe durata desfăşurării lucrărilor de investiţii, cu posibilitatea prelungirii, prin acordul părţilor, până la încheierea perioadei de amortizare a acestora.

Primarul Clotilde Armand a declarat că situaţia financiară a Primăriei Sectorului 1 s-a reechilibrat anul acesta şi este una bună, mai ales pe partea de investiţii.

Consilierul local PNL Adrian Oianu a declarat că actuala administraţie nu reuşeşte să facă nimic. ‘În acest context vine doamna primar şi ne spune că vrea să ia două bulevarde mari de la Capitală? (…) Noi o să ne abţinem la acest proiect, pentru că este de-a dreptul o aroganţă să vii să pretinzi aşa ceva, când tu nu poţi să faci faţă la ce ai în sectorul tău’, a spus Oianu.

Sursa: AGERPRESS