Cluj: Fragmente de oase umane şi resturi de haine, descoperite pe o păşune lângă municipiul reşedinţă

0
38

Poliţiştii clujeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce în urmă cu o lună au fost descoperite pe o păşune de lângă municipiul Cluj-Napoca fragmente de oase umane şi resturi de haine, se arată într-o informare trimisă, marţi, de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

‘La data de 6 iunie, în jurul orei 22,30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat de 44 de ani, despre faptul că pe o păşune din extravilanul municipiului Cluj-Napoca, în zona ‘Dealul Borhanciului’, a găsit mai multe fragmente osoase umane, precum şi articole vestimentare’, precizează sursa citată.

Potrivit informării menţionate, resturile osoase şi vestimentare sunt examinate de către medicii legişti.

‘În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de poliţişti pentru efectuarea cercetării la faţa locului, ocazie cu care au fost identificate mai multe fragmente osoase şi articole de îmbrăcăminte, care ulterior au fost ridicate de către medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării procedurilor de examinare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă’, se mai menţionează în informarea IPJ Cluj. AGERPRES / (AS – autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS