Cluj: Personalul şcolar s-a vaccinat anti-COVID-19 în proporţie de 78%

0
425

Angajaţii din sistemul educaţional clujean s-au vaccinat, până vineri, în proporţie de 78%, dar există 39 de unităţi de învăţământ cu activitate online din cauză că rata de vaccinare în respectivele instituţii este mai mică de 60%.

‘Potrivit informaţiilor colectate de la nivelul tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţul Cluj, astăzi, 3 decembrie 2021, statistica datelor centralizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, cu privire la rata generală de vaccinare a angajaţilor din sistemul educaţional clujean, este de 78% personal angajat vaccinat, reprezentând 9.269 de persoane, în creştere cu 1%, de la ultima raportare centralizată. Rata de vaccinare a personalului care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj este de 92%, raportată la numărul total al celor 50 de angajaţi ai instituţiei’, se arată într-un comunicat trimis, vineri, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Potrivit sursei citate, 442 de unităţi şcolare clujene îşi desfăşoară activitatea didactică faţă în faţă iar 40 au activitatea online, 39 dintre ele din cauză că rata de vaccinare este mai mică de 60%.

În prezent, în judeţul Cluj sunt înregistraţi cu COVID-19 138 de preşcolari şi elevi şi 60 de persoane angajate în învăţământ.

Sursa: AGERPRESS