Cluj: Un moped şi un autoturism, implicate într-un accident; un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită

0
178

Un bărbat de 60 de ani a murit, iar o femeie a fost rănită, luni, în urma unui accident produs în localitatea clujeană Bicălatu, în care au fost implicate un moped şi un autoturism.

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi un elicopter SMURD au intervenit pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă pentru două persoane rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate un moped şi un autoturism.

”Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 17,30, iar la faţa locului au găsit un bărbat fără semne vitale întins pe jos şi o femeie care suferise mai multe traumatisme, în stare de conştienţă şi cooperantă. S-au început imediat manevrele de resuscitare pentru bărbatul în vârstă de circa 60 de ani, sprijinite cu suport vital avansat de către echipajul elicopterului SMURD. Din păcate, chiar dacă manevrele de resuscitare au fost susţinute de salvatori circa o oră, nu au mai putut readuce semnalele vitale ale bărbatului’, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Femeia implicată în accident a primit asistenţă medicală la faţa locului şi a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

Sursa: AGERPRESS