Constanţa: Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a ucis cu un briceag concubina

0
225

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a ucis concubina prin înjunghiere cu un briceag, faptă comisă în locuinţa acestora din localitatea Mircea Vodă, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

După ce a fost reţinut timp de 24 de ore, procurorii au propus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă pe 3 aprilie de judecătorii Tribunalului Constanţa.

‘Prin ordonanţa din data de 2 aprilie 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul P.V., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei precedente. Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 1 aprilie 2022, în jurul orei 20,00, în locuinţa comună din extravilanul comunei Mircea Vodă, judeţul Constanţa, pe fondul geloziei şi al stării de ebrietate, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o cu intenţie pe concubina sa, M.C., pe care a înjunghiat-o cu lama unui briceag şi i-a provocat o plagă penetrantă în zona hemitoracelui stâng, cu interesarea cordului, ce a dus la moarte prin hemoragie internă’, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Conform sursei citate, pe parcursul anchetei penale inculpatul a încercat iniţial să inducă în eroare organele de urmărire penală, însă ulterior a recunoscut comiterea faptei. AGERPRES / (AS – autor: Nona Jalbă, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS