‘Cor de inimi’ pe o melodie a B.U.G. Mafia, la UNTOLD

0
163

Bătăile inimilor celor ce au trecut prin cabina Dăruieşte Viaţă la UNTOLD au dat ritm unei melodii a celor de la B.U.G. Mafia, care au concertat, sâmbătă seara, pe scena principală a festivalului.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, AGERPRES de Asociaţia Dăruieşte Viaţă, cei care au trecut prin cabina instalată la festival şi-au ascultat inima cu ajutorul unui microfon special. Activarea face parte din campania aniversară ‘Dăruitorii’, care marchează 10 ani de activitate a asociaţiei. Cei care doresc îşi pot asculta bătăile inimii şi în ultima zi a festivalului de la Cluj-Napoca.

‘A fost un gest de apreciere pentru ce fac ei. Este ceva special şi extraordinar. Dacă nu ne ajutăm între noi, alţii nu o fac. Suntem onoraţi că am fost invitaţi să participăm la ceea ce fac ei. Ne simţim foarte, foarte special pentru că sunt o entitate diferită’, au declarat cei de la B.U.G. Mafia, după concert, conform sursei citate.

Fondatoarele Dăruieşte Viaţă, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, au salutat gestul artiştilor.

‘Să vezi energia unui stadion de oameni care aplaudă inimile celor peste 500.000 de Dăruitori e ceva greu de descris în cuvinte. Înţelegi ce înseamnă împreună, înţelegi cât de puternici suntem şi ce lucruri extraordinare putem face noi, românii, atunci când ne unim. Aceşti 10 ani de Dăruieşte Viaţă i-au adus pe români împreună, inimă lângă inimă pentru ca alte inimi să continuă să bată’, a spus Oana Gheorghiu.

‘Anul acesta este unul aniversar pentru noi, un an în care ne bucurăm de lucrurile pe care am reuşit să le realizăm până acum şi ne strângem energie pentru ceea ce va urma. Este extraordinar că în aceşti 10 ani am strâns peste 75 de milioane de euro, 43 de milioane de euro sunt deja investiţi în spitalele din România. Iar acest lucru a fost posibil datorită celor peste 500.000 de Dăruitori care ne-au fost alături cu un SMS, cu o donaţie online sau cu un share. Sperăm să ne fie alături şi în continuare şi să-şi convingă şi prietenii să se alăture. Pe daruiesteviata.ro găsesc toate detaliile despre cum pot fi parte din următorii 10 ani de schimbare’, a afirmat şi Carmen Uscatu.

La rândul său, Edy Chereji, directorul de comunicare al UNTOLD, a evidenţiat că momentul în care întregul public de la scena principală a reacţionat la mesajul de susţinere al B.U.G. Mafia pentru comunitatea Dăruieşte Viaţă va rămâne unul memorabil.

‘Toată aprecierea pentru echipa Dăruieşte Viaţă, pentru ambiţia şi pentru perseverenţa cu care mişcă lucruri şi inimi de mai bine de 10 ani’, a spus el.

Potrivit comunicatului, în cei 10 ani de activitate ai asociaţiei secţii de oncologie adulţi şi copii din opt spitale din Timişoara, Braşov, Bucureşti şi Cluj au fost renovate şi aduse la standarde europene, 20 de camere sterile au fost construite, a fost înfiinţat sub-programul de diagnosticare în profunzime a cancerului limfatic şi au fost create două laboratoare adecvate în Timişoara şi la Institutul Clinic Fundeni Bucureşti, au fost achiziţionate echipamente performante şi a fost schimbat unui ordin de ministru pentru a facilita accesul bolnavilor care nu au şanse în România la tratamente în afara ţării.

De asemenea, Dăruieşte Viaţă a reacţionat rapid şi eficient în situaţiile de criză precum Colectiv, când a donat echipamente de 350.000 euro, pandemia de COVID – când a construit două spitale modulare la standarde europene, complet funcţionale şi astăzi la Bucureşti şi Piatra Neamţ şi a donat 17 tone de echipamente de protecţie şi echipamente medicale către unităţi medicale din 103 oraşe, din 40 de judeţe – sau războiul din Ucraina, ajutorul constând în echipamente medicale şi de prim ajutor de peste 450.000 de euro. În prezent, asociaţia gestionează iniţiativa #NoiFacemUnSpital, construcţia Spitalului de Copii de la Marie Curie, un proiect reper pentru România.

Sursa: AGERPRESS