CORECTIE: Klaus Iohannis: Dorim ca Republica Moldova să se dezvolte pe model european

0
204

CORECTIE LA STIREA CU ID 6965902 DIN 2021-11-23 12:26:43

Bucureşti, 23 nov /Agerpres/ – România rămâne dedicată parteneriatului strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, a declarat, marţi, preşedintele Klaus Iohannis.

‘Republica Moldova se bucură de un sprijin covârşitor, durabil şi transpartinic la Bucureşti. Suntem cu toţii dedicaţi consolidării parteneriatului strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova şi avansării proceselor de reformă. România şi Republica Moldova sunt unite printr-o legătură extrem de trainică – comunitatea de limbă, cultură şi istorie. Dorim ca Republica Moldova să se dezvolte pe model european, în beneficiul cetăţenilor săi. De asemenea, România va rămâne în continuare cel mai apropiat prieten al Republicii Moldova’, a afirmat preşedintele Iohannis, la Palatul Cotroceni, în cadrul unei declaraţii de presă comune cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Şeful statului român a precizat că i-a transmis Maiei Sandu faptul că Republica Moldova se bucură de un sprijin ‘covârşitor, durabil şi transpartinic’ din partea României.

Sursa: AGERPRESS