Dan Vîlceanu, deputat PNL Gorj: Este exclus ca în alegerile de anul viitor să fie liste comune PNL-PSD

0
25

Dan Vîlceanu, deputat PNL Gorj declară că este exclus ca în alegerile de anul viitor să fie liste comune PNL-PSD. ”Pentru PNL, o alianță cu PSD înseamnă maximum 15% la alegerile de anul viitor”, avertizează parlamentarul. 

“Este exclus ca în alegerile de anul viitor să fie liste comune PNL-PSD. Priviți atitudinea PSD, care dă vina pentru tot ceea ce se întâmplă pe PNL. Este o atitudine pe care o au, pentru că vor să-și conserve electoratul sau să crească electoral și să aibă o daună cei de la PNL. Acest lucru le-a mers până acum. În plus, nu a fost nicio discuție pe tema unor liste comune. Pur și simplu, sunt doar zvonuri”, arată deputatul, fost ministru al Finanțelor.

Vîlceanu arată că ”pentru PNL, o alianță cu PSD ar fi dezastru electoral, iar pentru România ar fi și mai rău, pentru că e nevoie de partide puternice care să reprezinte puterea și opoziția”.

”Pentru PNL, o alianță cu PSD înseamnă maximum 15% la alegerile de anul viitor”, avertizează parlamentarul.

Articolul Dan Vîlceanu, deputat PNL Gorj: Este exclus ca în alegerile de anul viitor să fie liste comune PNL-PSD apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro