Deputatul PSD Daniel Ghiţă: Scoateţi urgent UDMR de la guvernare!

0
71
Daniel Ghita

Deputatul PSD Daniel Ghiţă scrie, pe Facebook, că UDMR trebuie scos urgent de la guvernare.

„Este o rușine că niciun lider, parlamentar, de la UDMR nu au făcut nici o urare , postare de Ziua Națională a României! (Excepție Eduard Novak, care a făcut o urare !)?

Este o insultă, gravă, pe care nu o accept!

Trăim în România, iar toți trebuie să vă supuneți legilor din România!

Scoateți urgent UDMR de la guvernare!

Trebuie discutat faptul că celelalte minorități sunt discriminate in favoarea UDMR.

De ce UDMR își permite să insulte România și poporul român?

Cine nu respectă și iubește România este liber să plece! Nu are ce cauta în Parlamentul României!”, a scris Ghiţă.

Aşa cum se ştie, deputatul PNL Adrian Cozma a scris vineri pe Facebook că ”UDMR nu are ce să mai caute la guvernare”, el acuzându-i pe liderii UDMR că nu au transmis niciun fel de mesaj României, românilor de Ziua Naţională, nici măcar unul de minimă decenţă. ”Cred că trebuie să refacem formula guvernării. UDMR nu mai poate reprezenta statul român la acest nivel”, mai spune parlamentarul liberal, potrivit news.ro.

”UDMR nu are ce să mai caute la guvernare. Liderii UDMR nu au transmis niciun fel de mesaj României, românilor de Ziua Naţională. Nici măcar unul de minimă decenţă, un simplu la mulţi ani. Nici pe pagina UDMR nu există vreun mesaj şi cred că acest lucru îi descalifică. Cum poţi pretinde că reprezinţi o ţară dacă îţi arăţi pe faţă dispreţul faţă de ea?”, scrie Adrian Cozma pe Facebook.
El arată că, ”de 15 martie toţi de aici le adresăm maghiarilor mesaje de la mulţi ani, şi o facem din respect”.
”Nu le cerem să se bucure, deşi in această ţară guvernează la nivel central şi local, au primari, preşedinţi de consilii judeţene”, adaugă el.
Cozma precizează că ”UDMR are reprezentare mai mare în raport cu numărul de cetăţeni de etnie maghiară fiind avantajaţi foarte mult de sistemul de vot şi cu toate astea nu vedem o conexiune a lor cu statul român, nu vedem respect faţă de însemnele naţionale, dimpotrivă”.
”Cred că trebuie să refacem formula guvernării. UDMR nu mai poate reprezenta statul român la acest nivel”, mai spune Cozma în postare.

Articolul Deputatul PSD Daniel Ghiţă: Scoateţi urgent UDMR de la guvernare! apare prima dată în Ecopolitic.