DGPMB: Persoane duse la audieri în urma protestelor ce au avut loc în luna martie, în zona Pieţei Unirii

0
494

Mai multe persoane au fost ridicate, miercuri, pentru a fi audiate de poliţişti în urma protestelor violente ce au avut loc la finalul lunii martie, în zona Piaţa Unirii din Capitală.

‘Miercuri, poliţişti ai Serviciului Grupuri Infracţionale Violente din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au pus în aplicare 12 mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi furt calificat’, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la sediul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente au fost conduse mai multe persoane, cu vârste cuprinse 16 şi 24 de ani, după punerea în aplicare a mandatelor de aducere în Bucureşti şi în judeţele Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov.

‘Activităţile se desfăşoară într-o cauză vizând infracţiunile săvârşite în noaptea de 29/30 martie, în zona Piaţa Unirii ca urmare a unor proteste’, spun oamenii legii.

Poliţiştii menţionează că, până în acest moment, au fost trimise în judecată 21 de persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi furt calificat.

Sursa: AGERPRESS