Dolj: Primăria Craiova a prelungit perioada de distribuire a tichetelor de masă pentru cei vaccinaţi anti-COVID-19

0
11

Primăria municipiului Craiova a prelungit perioada de eliberare a tichetelor de masă în valoare de 100 lei până la data de 14 octombrie 2022, pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare.

Potrivit Primăriei Craiova, persoanele care primesc aceste tichete sunt cele care nu au beneficiat de aceste tichete de masă până la data închiderii centrelor de vaccinare.

Astfel, tichetele de masă în valoare totală de 100 de lei se pot ridica de la casieria Sălii Polivalente din Craiova, situată pe strada Ilie Balaci nr. 6, de luni până vineri, între orele 9,00 – 14,00.

‘Tichetele se vor elibera doar pe baza adeverinţei de vaccinare şi a actului de identitate. Persoanele eligibile care vor primi tichete de masă după vaccinarea anti COVID-19 sunt toate persoanele vaccinate cu schema completă în centrele de vaccinare din municipiul Craiova începând din data de 4 septembrie 2021 astfel: doza I de vaccin Johnson&Johnson (Janssen); 2 doze de vaccin Pfizer (Comirnaty); 2 doze de vaccin Moderna (Spikevax); 2 doze de vaccin AstraZeneca (Vaxzevria)’, informează Primăria Craiova.

Nu beneficiază de tichete de masă persoanele care au încheiat schema de vaccinare completă înainte de 4 septembrie 2021; persoanele vaccinate cu booster (doza a III-a de vaccin Pfizer, Moderna sau AstraZeneca sau doza a II-a de vaccin Johnson&Johnson) în intervalul menţionat; persoanele care au ridicat deja tichetele din centrul de vaccinare. AGERPRES / (AS – autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS