Dragu: Alegerile la USR PLUS, desfăşurate fără a da peste cap viaţa politică; PNL să ia aminte

0
335

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, vineri, că alegerile interne din USR PLUS se desfăşoară ‘fără a da peste cap viaţa politică a României’, menţionând că nu crede că este o problemă la votul asupra candidaţilor la preşedinţia partidului pentru că s-au luat toate măsurile ca procesul să fie unul corect.

‘Vreau să punctez un fapt legat de alegerile de la USR PLUS şi PNL ar fi trebuit să ia aminte de la noi, un partid de tânăr şi dinamic, că am de desfăşurat aceste alegeri interne fără a da peste cap viaţa politică a României. Cred că se desfăşoară, vedeţi bine, în condiţii foarte decente, dezbateri de idei între candidaţii la preşedinţia partidului. Au fost câteva deficienţe tehnice pe care le-am identificat ieri, motiv pentru care în Biroul Naţional am luat decizia de a opri procesul şi de a-l relua după rezolvarea acestor deficienţe în mod cu totul transparent şi în mod de fair pentru toţi participanţii’, a afirmat Dragu, la Senat.

Ea a spus că o comisie tehnică verifică dacă apar probleme la sistemul online de vot.

‘Dar, nu cred că mai e o problemă, cred că au fost rezolvate ieri. Nu aş putea să spun în acest moment. Cu siguranţă este echipa tehnică care se uită. Noi am luat toate măsurile să ne asigurăm că procesul, votul este unul corect, tocmai pentru a avea încredere în întreg procesul şi în rezultatul votului’, a completat Anca Dragu.

Sursa: AGERPRESS