Emil Boc: A fost o acumulare de gaze în explozia de la pensiune; au fost afectate şi alte clădiri

0
330

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat că explozia produsă vineri la o pensiune din oraş a fost cauzată de o acumulare de gaze şi că a afectat şi alte clădiri învecinate, a căror stare va fi verificată de specialişti.

‘Din nefericire, în această dimineaţă, în jurul orei 7,00, a avut loc o explozie la pensiune de pe strada Dunării. Cauza: acumulare de gaze. Din nefericire, s-a raportat, până acum, un deces, două persoane cu arsuri destul de consistente şi o persoană se află în stare de şoc. Şocul exploziei a afectat şi unele magazine şi locuinţe învecinate. În acest moment analizăm starea clădirilor învecinate pentru a decide în conformitate cu prevederile legale. Mulţumesc tuturor structurilor de urgenţă pentru intervenţia rapidă şi profesionistă’, a scris Emil Boc pe Facebook.

O femeie a decedat vineri, iar două persoane sunt rănite, cu arsuri, în urma unei explozii urmate de un incendiu într-o pensiune de pe strada Dunării din Cluj-Napoca.

‘În urma exploziei, o persoană de sex feminin a fost carbonizată, iar două victime cu arsuri au fost transportate la spital de Serviciul de Ambulanţă. Intervine ISU Cluj cu 3 autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălţime şi aproximativ 30 pompieri’, informa ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, încă 3 persoane au fost asistate medical însă fără a fi transportate la spital.

Sursa: AGERPRESS