Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă îi îndeamnă pe cetăţeni să se vaccineze: ‘Haideţi să avem o ţară normală!’

0
248

Europarlamentarul USR Nicu Ştefănuţă a vizitat, vineri, Secţia Medicală a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, unde sunt internaţi pacienţi cu COVID-19, majoritatea nevaccinaţi, motiv pentru care politicianul i-a îndemnat pe cetăţeni să se vaccineze şi să aibă încredere doar în medici.

‘Ne mai trebuie un pic de minte să ieşim din această pandemie. (…) Eu de la începutul pandemiei m-am luptat să avem echipamente, să avem măşti, să avem vaccinuri ca toţi ceilalţi din Europa. Şi le avem. Şi acum mai este un pas şi pasul acesta ţine de noi. Să nu mai fim tembeli! Să nu ne mai uităm în gura tuturor proştilor, a nesimţiţilor şi a jigodiilor care ne împing spre moarte! Îmi pare rău să spun asta, dar există unii politicieni care efectiv s-au urcat pe criza asta şi vă trimit la moarte. Oameni buni, aveţi încredere în mintea voastră, aveţi încredere în medicii voştri! (…) Aveţi încredere în ştiinţă şi haideţi să scăpăm de COVID! (…) Haideţi să avem o ţară normală!’, a spus Nicu Ştefănuţă vineri, într-o transmisie în direct din curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

În cele opt spitale din judeţul Sibiu, unde sunt trataţi pacienţi cu COVID-19, se aflau vineri 291 de bolnavi, din care 245 nevaccinaţi.

Sursa: AGERPRESS