Fotbal: Liga Campionilor – Un jucător de la FC Porto, testat pozitiv la Covid-19 înaintea meciului cu Atletico Madrid

0
316

Pepe, atacantul brazilian al clubului FC Porto, a fost testat pozitiv la Covid-19 şi nu va evolua marţi seara în meciul de pe teren propriu cu Atletico Madrid, din etapa a 6-a a Ligii Campionilor la fotbal, a anunţat antrenorul echipei portugheze, Sergio Conceicao, citat de AFP.

‘Pepe este pozitiv la Covid şi nu va juca din acest motiv’, a declarat tehnicianul ‘dragonilor’, în cursul unei conferinţe de presă.

Confruntaţi cu alte probleme fizice, mijlocaşul sârb Marko Grujic, fundaşul internaţional portughez Pepe şi atacantul lusitan Joao Mario sunt la rândul lor incerţi, a precizat Conceicao.

FC Porto şi Atletico Madrid se înfruntă marţi într-o partidă decisivă pentru calificarea în optimile de finală din Champions League, din postura de ocupantă a locului secund în Grupa B, dominată de Liverpool, care a câştigat toate cele cinci meciuri disputate până acum. Liverpool este lider, cu 15 puncte, urmat de Porto, 5 puncte, AC Milan şi Atletico Madrid, cu câte 4 puncte.

Portughezii pot avea un uşor avantaj oferit de terenul propriu şi de faptul că o remiză le-ar fi suficientă pentru calificare, în cazul în care AC Milan nu o va învinge pe Liverpool.

‘Trebuie să ne facem treaba, aceea de a câştiga, deoarece nu depindem de nimeni’ pentru a obţine această calificare, a declarat Sergio Conceicao, admiţând însă că ‘nu există favorite într-un astfel de meci’.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea)

Sursa: AGERPRESS