Galaţi: Bărbat reţinut de jandarmi, după ce a ameninţat un tânăr cu cuţitul în staţia de autobuz

0
59

Un bărbat din Galaţi, în vârstă de 36 ani şi aflat sub influenţa alcoolului, a fost reţinut de jandarmi, după ce a ameninţat un tânăr cu cuţitul în staţia de autobuz, informează, sâmbătă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie patrula pe strada Calea Prutului, moment în care a observat cum un tânăr le face semne insistent. Jandarmii s-au oprit şi l-au întrebat ce problemă are. Tânărul le-a spus că în timp ce aştepta autobuzul pentru a merge la serviciu, dintr-un imobil din zonă au ieşit doi bărbaţi, iar unul dintre ei l-a ameninţat cu un cuţit.

La vederea jandarmilor, persoana în cauză a aruncat cuţitul jos şi a încercat să intre în curtea imobilului, fiind oprit la timp de oamenii legii.

Cei doi bărbaţi şi persoana vătămată au fost conduse de către jandarmi la sediul instituţiei, pentru luarea măsurilor legale şi clarificarea împrejurărilor producerii evenimentului.

La audieri, cei doi bărbaţi au început să declare unul împotriva celuilalt, dar situaţia a fost clarificată cu ajutorul persoanei vătămate.

Jandarmii au stabilit că persoana în cauză venise la prietenul său pentru a-i aduce mâncare, iar, la un moment dat, după ce au consumat câteva pahare de tărie şi bere, a ieşit furios din imobil motivând că este spionat de pe geam. În staţia de autobuz se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a fugit de lângă bărbat şi a oprit echipajul de jandarmerie care se afla în zonă. Cuţitul, cu o lungime totală de 25 cm, a fost ridicat de către jandarmi.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările sunt continuate de către poliţie.

Sursa: AGERPRESS