Galaţi: O persoană rănită şi cinci autoturisme avariate în urma unui accident în lanţ pe DN 25

0
66

Un bărbat a fost rănit, iar cinci autoturisme au fost avariate, în urma unui accident rutier în lanţ produs pe DN 25, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi prin 112 că pe DN 25, la kilometrul 42 + 600 metri, s-a produs un eveniment rutier.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat din comuna Munteni, judeţul Galaţi, în vârstă de 64 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25 în afara localităţii Vameş, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de ultima maşină dintr-o coloană de autovehicule, care se aflau oprite din cauza unui accident rutier soldat doar cu pagube materiale, intrând în coliziune faţă spate.

Din impact, ultimul autoturism din coloană a fost proiectat în cel din faţă, urmând un carambol în care au fost implicate alte trei autoturisme.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea unui număr de cinci autoturisme şi rănirea unui bărbat în vârstă de 61 ani, pasager în ultimul autoturism din coloană.

Toţi cei cinci conducători auto deţin permis de conducere valabil şi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. AGERPRES / (AS – autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS