Galaţi: Tânăr reţinut de poliţişti după ce a comis 11 furturi sau tentative în numai o lună

0
427

Un tânăr de 18 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut de poliţişti după ce, în perioada noiembrie – decembrie, a comis 11 furturi sau tentative de furt din locuinţe, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au fost sesizaţi de către o femeie din localitate cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras diverse bunuri.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat prezumtivul autor al faptei, în persoana unui tânăr, de 18 ani, din comuna Băleni.

După audierea acestuia şi administrarea materialului probator, poliţiştii au stabilit că, în perioada noiembrie – decembrie, tânărul a comis încă 10 infracţiuni de furt sau tentativă de furt din locuinţe de pe raza comunei Băleni, sustrăgând diverse bunuri şi sume de bani.

Odată cu identificarea sa, poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciu, pe care au înapoiat-o păgubiţilor.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: AGERPRESS