Giurgiu: Cantitatea de 17 tone de deşeuri metalice din Bulgaria pentru România, oprită la frontieră

0
181

Cantitatea de 17 tone de deşeuri metalice, din Bulgaria pentru România, a fost oprită la PTF Giurgiu de poliţiştii de frontieră giurgiuveni şi comisari ai Gărzii de Mediu, pentru documente incomplete.

‘Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în ţară, mai multe mijloace de transport. Cu această ocazie au descoperit un ansamblu rutier condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 50 de ani în care se aflau 17 mii de kilograme de deşeuri metalice, încărcate în Bulgaria şi care aveau ca destinaţie o societate comercială din România. Procedând la verificarea documentelor de transfer poliţiştii de frontieră giurgiuveni împreună cu comisari ai Gărzii de Mediu Giurgiu au constatat faptul că acestea sunt incomplete, nefiind astfel respectate prevederile legale în vigoare’, se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de ITPF Giurgiu.

În această situaţie, autorităţile de frontieră nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României, deşeurile fiind returnate societăţii expeditoare.

Sursa: AGERPRESS