Giurgiu: Cercetări pentru vătămare corporală din culpă în urma unui accident cu nouă răniţi

0
240

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, după ce nouă persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani, au fost rănite într-un accident rutier produs, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Câmpurelu.

‘În localitatea Câmpurelu, judeţul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ambilor conducători auto, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Gostinari, judeţul Giurgiu, respectiv un tânăr de 18 ani, din localitatea Colibaşi, judeţul Giurgiu, precum şi a şapte pasageri aflaţi în cele două maşini, cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani, care au fost transportaţi la spitale din Capitală, pentru acordarea de îngrijiri medicale’, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Conducătorul auto în vârstă de 18 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, iar celuilalt conducător auto i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în unitatea spitalicească la care a fost transportat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma accidentului, unul dintre conducătorii auto a fost încarcerat, pentru descarcerarea lui intervenind pompierii din Giurgiu. Pentru transportarea răniţilor la spital au ajuns la locul evenimentului nouă ambulanţe din judeţele Giurgiu şi din Ilfov.

Sursa: AGERPRESS