Giurgiu: Sancţiuni contravenţionale de 18.760 de lei, aplicate de poliţiştii rutieri în 24 de ore

0
134

Un număr de 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.760 de lei, au fost aplicate în ultimele 24 de ore de poliţişti în cadrul unei acţiuni desfăşurate în municipiul Giurgiu pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră.

‘ Poliţiştii rutieri giurgiuveni au desfăşurat o acţiune de amploare în municipiul Giurgiu, privind asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea cauzelor generatoare de accidente. Cu ocazia activităţilor desfăşurate a fost reţinut un permis de conducere, au fost retrase patru certificate de înmatriculare şi un set de plăcuţe de înmatriculare şi au fost aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.760 de lei pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, a unor norme de convieţuire socială şi a prevederilor privind paza bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor’, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

Pe timpul acţiunii, poliţiştii giurgiuveni au legitimat 153 de persoane, au verificat 122 de autovehicule şi au efectuat 113 testări cu aparatele Drager şi DrugTest.

Sursa: AGERPRESS