Harghita: Băiat accidentat în timp ce traversa strada, la Odorheiu Secuiesc; şoferul, agresat de mai multe persoane

0
42

Un băiat în vârstă de opt ani a fost accidentat, luni, în timp ce traversa o stradă din Odorheiu Secuiesc, de o maşină condusă de un tânăr de 22 ani, din localitatea Ulieş, şoferul fiind ulterior agresat de mai multe persoane venite la locul evenimentului.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Maria Plumbu, la faţa locului s-a solicitat intervenţia suplimentară a unei patrule de ordine publică şi a Poliţiei locale.

‘Dat fiind faptul că la locul evenimentului s-au deplasat mai multe persoane şi pentru că şoferul ar fi fost agresat, fiindu-i avariat şi vehiculul, a fost solicitată participarea unei patrule suplimentare de ordine publică şi poliţia locală’, se arată în informarea IPJ Harghita.

În urma accidentului, băiatul a fost rănit şi a fost transportat la spital.

În ceea ce-l priveşte pe şoferul agresat, acesta nu a suferit leziuni care să necesite asistenţă medicală spitalicească.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului, identificarea celor implicaţi şi aplicarea măsurilor legale, mai precizează sursa citată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Sursa: AGERPRESS