Harghita: Tânăra înjunghiată în centrul municipiului Miercurea-Ciuc a decedat; fostul concubin va fi acuzat de omor

0
24

ânăra de 22 ani, care a fost înjunghiată la începutul lunii noiembrie în centrul municipiului Miercurea-Ciuc, a decedat, în urmă cu câteva zile, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, iar fostul său concubin, acuzat de comiterea faptei, va fi judecat pentru omor.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu, a precizat luni, pentru AGERPRES, că procurorul de caz a dispus efectuarea necropsiei şi, după ce va fi comunicat rezultatul, încadrarea faptei se va schimba, din tentativă de omor, în omor.

‘Victima în cauză a decedat la spital, urmează ca în urma certificatului de necropsie să se procedeze la schimbarea de încadrare juridică şi aducerea la cunoştinţă a inculpatului a noii încadrări’, a precizat prin procurorul adjunct Dan Gîlcescu.

În data de 4 noiembrie, tânăra din localitatea Lunca de Jos a fost înjunghiată cu un cuţit în zona gâtului şi a corpului de un bărbat de 33 ani, din localitatea Cozmeni, iar la sosirea poliţiştilor acesta părăsise locul faptei.

Agresorul, care este fostul concubin al femeii, a fost prins în scurt timp şi a fost arestat pentru 30 zile, în prezent aflându-se în arest.

Fapta s-a petrecut în centrul municipiului Miercurea-Ciuc, în faţa Palatului Administrativ. AGERPRES / (A, AS – autor: Gina Ştefan, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS