Hunedoara: Dosar penal şi ordin de protecţie emis de poliţişti faţă de un bărbat care şi-a agresat soţia

0
44

Un bărbat din Peştişul Mic s-a ales cu un ordin de protecţie provizoriu şi cu dosar penal pentru violenţă în familie, după ce şi-a lovit soţia cu picioarele şi i-a provocat şi răni la palma dreaptă, cu un cuţit.

Potrivit IPJ Hunedoara, în cursul zilei de luni, Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată de către personalul UPU Hunedoara, că la unitatea medicală s-a prezentat o femeie în vârstă de 58 de ani, care a afirmat că a fost victima unei agresiuni fizice.

În urma cercetărilor, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Hunedoara au stabilit faptul că duminică seara, în jurul orei 23:00, în timp ce se aflau la domiciliul lor din comuna Peştişul Mic, ‘între femeie şi soţul acesteia, în vârstă de 64 de ani, a avut loc un conflict verbal în urma căruia bărbatul lovit-o cu picioarele, apoi a lovit-o cu un cuţit, provocându-i leziuni în zona palmei drepte’.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie şi au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat, mai precizează sursa citată.

Sursa: AGERPRESS