Ialomiţa: Accident rutier soldat cu distrugerea unei ţevi de gaze; şase persoane evacuate din locuinţe

0
402

Un accident rutier produs, miercuri dimineaţă, în urma coliziunii dintre două autoturisme, pe o stradă din Slobozia, s-a soldat cu distrugerea unei ţevi de gaze, şase persoane fiind evacuate din locuinţele aflate în zonă, informează ISU Ialomiţa.

‘În această dimineaţă, în jurul orei 02,20, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompierii Slobozia au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în urma coliziunii a două autoturisme, în municipiul Slobozia. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, o ţeavă de gaze aparţinând unui proprietar de casă din zonă a fost deteriorată, la faţa locului sosind în scurt timp reprezentanţii Distrigaz, care au remediat defecţiunea’, se arată într-un comunicat al ISU Ialomiţa.

La locul producerii evenimentului, ISU s-a deplasat cu o autospecială de stingere, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijin au venit şi trei echipaje ale SAJ Ialomiţa.

Pompierii militari sosiţi la faţa locului au asigurat măsurile PSI şi au evacuat şase persoane din două locuinţe situate în preajma locului producerii accidentului. De asemenea, aceştia au mai luat şi măsura sablării carosabilului.

‘Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că evenimentul rutier s-a produs la intersecţia străzilor Ianache cu Orion, ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22 şi 23 de ani, din municipiul Slobozia. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi şoferi, precum şi rănirea a două tinere, în vârstă de 20 şi 23 de ani, ce se aflau în cele două autoturisme’, se arată într-un comunicat remis de IPJ Ialomiţa.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul Drager, în cazul tânărului de 22 de ani rezultatul a fost negativ, în timp ce alcooltestul şoferului de 23 de ani a indicat valoarea de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa: AGERPRESS