Ialomiţa: Bărbat de 55 de ani, mort într-un incendiu la o locuinţă din Gheorghe Lazăr

0
395

Un bărbat de 55 de ani din comuna ialomiţeană Gheorghe Lazăr a murit carbonizat într-un incendiu izbucnit în casa în care locuia, informează joi ISU Ialomiţa.

Pompierii Gărzii de intervenţie Slobozia au intervenit, miercuri noapte, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2 pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Gheorghe Lazăr.

‘La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta într-un dormitor şi la acoperişul casei. După localizarea flăcărilor, pompierii militari au pătruns în locuinţă, unde, din nefericire, au identificat trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani’, se arată într-un comunicat al ISU Ialomiţa.

În incendiu au ars aproximativ 60 metri pătraţi din acoperiş, o cameră, un hol, o terasă, mobilier, electrocasnice şi materiale textile şi s-au degradat pereţii la celelalte camere.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs din cauza unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător. AGERPRES / (AS – autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS