Iaşi: CJ a demarat lucrările de modernizare a cinci drumuri judeţene

0
39

Preşedintele Consiliul Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a informat că a dat ordinul de începere a lucrărilor pe cinci drumuri judeţene, care vor fi finanţate prin Programul Naţional de Investiţii ‘Anghel Saligny’.

Potrivit sursei citate, prin Programul Naţional de Investiţii ‘Anghel Saligny’, Consiliul Judeţean Iaşi a obţinut o finanţare de 140 milioane de lei pentru modernizarea a cinci drumuri judeţene, pe o lungime totală de 60 de kilometri.

Lucrările se vor desfăşura pe DJ 249D de la Intersecţia DJ249E spre localităţile Moreni, Prisăcani, Măcăreşti, Grozeşti, la intersecţia DJ 244F, km 2+300 – km 30 +969.

‘Astăzi (marţi-n.r) au reînceput lucrările de modernizare a ultimului tronson din drumul judeţean 249D, unul dintre cele cinci drumuri judeţene pe care le vom reabilita cu finanţare obţinută prin Programul Naţional de Investiţii ‘Anghel Saligny’. Îi asigur pe locuitorii din Prisăcani că vom urgenta lucrările pentru ca în luna septembrie să poată circula pe un drum complet reabilitat. Am depus toate eforturile pentru ca ultimii 5,5 km din DJ 249D să obţină finanţare de aproape 22 de milioane de lei din PNI şi să reuşim să ducem la bun sfârşit modernizarea acestui drum judeţean”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Costel Alexe.

Sursa: AGERPRESS