Iaşi: Un consilier municipal al USR-PLUS a demisionat după ce un articol de presă a dezvăluit că făcea afaceri cu instituţii de stat

0
397

Preşedintele Organizaţiei Municipale Iaşi a USR PLUS, deputatul Filip Havârneanu, a informat, marţi, că un consilier local al formaţiunii, Iulian Huşanu, a demisionat din partid şi din Consiliul Local Iaşi.

Demisia consilierului Iulian Huşanu survine după ce într-o publicaţie locală a apărut un articol potrivit căruia acesta avea afaceri cu instituţii de stat, inclusiv cu primării conduse de colegi de partid.

‘Transparenţa şi corectitudinea sunt principalele valori care ghidează activitatea aleşilor locali USR PLUS. Atunci când proiectele personale interferează cu activitatea politică, aceste valori sunt cele care dictează drumul către o decizie corectă. Demisia colegului nostru este un gest de onoare şi etică. Iulian Huşanu este un antreprenor de succes, cu multe proiecte personale importante pentru comunitate. Îi mulţumim pentru toate eforturile depuse până acum în activitatea de consilier şi îi dorim mult succes în proiectele viitoare pentru Iaşi’, anunţă Filip Havârneanu, prin intermediul unui comunicat de presă.

Iulian Huşanu va fi înlocuit de Ana Codru, care este în vârstă de 31 ani, şi este arhitect de profesie. AGERPRES / (AS – autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS