Iulian Rotariu, primit cu flori şi aplauze pe Aeroportul din Suceava după victoria de la Ultra Norvegia Race

0
264

Botoşani, 29 iul Agerpres/ – O echipă de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani l-a întâmpinat, vineri, pe Aeroportul ‘Ştefan cel Mare’ din Suceava pe câştigătorul ediţiei din 2022 a ultra-maratonului Ultra Norvegia Race, Iulian Rotariu.

Subofiţerul de la ISU Botoşani, care a câştigat competiţia desfăşurată între 22 şi 24 iulie, a fost primit cu flori şi aplauze de către colegii săi.

‘La revenirea în ţară i-au fost alături colegi din cadrul ISU Botoşani, dar şi prieteni care l-au sprijinit în realizarea acestui vis’, a scris ISU Botoşani, pe pagina sa de Facebook.

Iulian Rotariu a câştigat Ultra Norvegia Race, o cursă în care a alergat non-stop. El a traversat două lanţuri muntoase din Alpii Lyngen, terminând cei 120 de kilometri în doar 22 de ore, deşi timpul estimat pentru parcurgerea traseului a fost de 44 de ore.

Pompierul din Botoşani, care participă la competiţii pentru a face cunoscută cauza copiilor cu autism, a devenit primul alergător din lume care a câştigat cele cinci ultra-maratoane ale ‘Continental Challenge’. AGERPRES / (AS – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS