Maramureş: Persoană implicată în trafic de droguri, arestată preventiv

0
229

O persoană implicată în trafic de droguri de mare risc a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, a informat, vineri, Tribunalul Maramureş.

Conform aceleiaşi surse, Tribunalul Maramureş a admis, în data de 25.11.2021, propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş, de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a unui inculpat în vârstă de 33 de ani, cu antecedente penale, sub acuzaţia de comitere a infracţiunii continuate de trafic de droguri de risc şi de mare risc, respingând totodată solicitarea inculpatului de a se dispune măsura preventivă a arestului la domiciliu.

‘Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în perioada 29 ianuarie 2019 – 24 noiembrie 2021, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a efectuat acţiuni repetate de deţinere, de transport, de oferire şi de vânzare de droguri de risc şi de mare risc unor persoane din judeţul Maramureş’, a precizat Tribunalul Maramureş.

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac. AGERPRES / (AS – autor: Leontin Cupar, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS