Moşteanu: E un abuz fără precedent ca o majoritate să refuze dreptul constituţional al unei minorităţi de a depune o moţiune de cenzură

0
296

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat marţi că este ‘un abuz constituţional fără precedent’ în democraţia României ca o majoritate să refuze dreptul constituţional al unei minorităţi de a depune o moţiune de cenzură.

‘Astăzi am asistat din nou la ceea ce este în momentul ăsta blatul Marcel Ciolacu – Florin Cîţu. Este a patra şedinţă de Birouri permanente reunite sabotată de PSD şi PNL. Este un abuz constituţional fără precedent în democraţia României ca o majoritate să refuze dreptul constituţional al unei minorităţi de a depune o moţiune de cenzură. Azi este ultima zi când, conform regulamentului, ar fi trebuit citită în plen moţiunea de cenzură depusă vineri şi iată că, deşi nimeni nu îşi imagina că după anii negri în care l-am văzut pe Dragnea călcând în picioare democraţia, regulile, legile, Constituţia în această clădire, să se întâmple lucruri şi mai grave. Ăsta este un lucru mai grav decât am văzut în acei ani – 2018, 2019’, a spus Moşteanu la Palatul Parlamentului.

Sursa: AGERPRESS