Mureş: Percheziţii într-un dosar de furt de îngrăşăminte şi materiale feroase, cu prejudiciu de circa 30.000 de euro

0
300

Poliţiştii de investigaţii criminale din Târgu Mureş au efectuat, marţi, 16 percheziţii domiciliare într-un dosar de furt de îngrăşăminte şi de materiale feroase din incinta unui agent economic, cu un prejudiciu în valoare de circa 30.000 de euro, informează un comunicat de presă transmis de către Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR)

De asemenea, în urma percheziţiilor, 11 persoane au fost conduse la Poliţie pentru audieri.

‘Astăzi, 5 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale ai Poliţiei municipiului Târgu Mureş, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au efectuat 16 percheziţii domiciliare, în Mureş, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt, în formă continuată. Astfel, în perioada februarie – iulie anul a.c., 11 persoane, în diferite forme de participaţie, ar fi sustras, în repetate rânduri, îngrăşământ şi material feros, dintr-o societate comercială din Târgu Mureş, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro. De asemenea, în aceeaşi cauză penală, la data de 4 iulie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au efectuat 4 percheziţii domiciliare şi la sediul unor societăţi comerciale din municipiul Târgu Mureş, fiind ridicate mai multe probe’, a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă.

Potrivit IGPR, în urma percheziţiilor, 11 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Poliţiei municipiului Reghin, Poliţiei oraşului Iernut, Secţiei 3 Poliţie Rurală Râciu, Secţiei 4 Poliţie Rurală Ungheni şi Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş. AGERPRES / (AS – autor: Dorina Matiş, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS