Mureş: Un foc lăsat nesupravegheat s-a extins la o clădire a Liceului Tehnologic din Sângeorgiu de Pădure

0
270

Un foc lăsat nesupravegheat de către personalul tehnic al Liceului Tehnologic din oraşul Sângeorgiu de Pădure s-a extins, miercuri, la faţada unui corp de clădire a şcolii, în care funcţionează peste 10 clase, însă incendiul a fost stins la timp, a provocat doar pagube minore şi nu s-a impus evacuarea elevilor.

‘Mi s-a spus că personalul tehnic al Liceului Tehnologic a ars, în curtea şcolii, nişte crengi şi că focul s-a extins la una dintre clădiri, în care sunt 10-12 clase. Focul a prins puţin din colţul clădirii, însă a fost stins la timp de către Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Sângeorgiu de Pădure şi nu a fost nimic grav şi nu s-a impus evacuarea elevilor, fiindcă fumul nu a apucat să intre în clădire. Între timp, la faţa locului au ajuns şi Pompierii de la Târgu Mureş. Nu a fost nimic grav şi vom vedea care este explicaţia pentru care personalul tehnic al şcolii a făcut acel foc, fiindcă nu aveau de ce să îl facă. Eu mă bucur că nu s-a întâmplat nimic şi vom analiza cele petrecute, după ce primim procesul verbal de la pompieri’, a declarat, pentru AGERPRES, primarul oraşului Sângeorgiu de Pădure, Csibi Attila Zoltan.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, că incendiul de la şcoala din Sângeorgiu de Pădure a fost lichidat în scurt timp de la anunţarea incidentului, că a ars un metru pătrat din faţada clădirii, în urma unui foc nesupravegheat, în aer liber. AGERPRES / (A – autor: Dorina Matiş, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS