Neamţ: Scrutin la Liga Aleşilor Locali ai PMP, în prezenţa preşedintelui Eugen Tomac

2
270

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Dragoş Chitic, este noul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PMP Neamţ, scrutinul fiind desfăşurat în prezenţa preşedintelui partidului, Eugen Tomac.

‘PMP s-a născut din nevoia unei formaţiuni de centru-dreapta autentice şi se defineşte astăzi ca un partid modern, inspirat din tradiţia creştin-democrată şi clasic-liberală din Europa. Identitatea, valorile şi obiectivele noastre izvorăsc din gândirea şi experienţa acumulate de Partidul Popular European, depozitarul valorilor fundamentale ale Europei şi principalul realizator al deschiderii Uniunii Europene spre estul Europei după 1990’, a declarat, în cadrul întâlnirii, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES, preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu, a afirmat, conform aceluiaşi comunicat, că partidul a început să se organizeze pentru alegerile din 2024.

‘Împreună cu colegii din PMP vom fi prezenţi şi activi în permanenţă, pentru a sancţiona toate derapajele pe care le face actuala guvernare naţională şi locală. Partidul a început să se organizeze pentru alegerile din 2024, pentru a rămâne cel puţin a treia forţă politică la nivel naţional şi local’, a spus Bogdan Gavrilescu.

PMP Neamţ are trei consilieri judeţeni, între care unul dintre vicepreşedinţii CJ Neamţ, un primar în comuna Gârcina şi 50 de consilieri locali, între care doi viceprimari.

Sursa: AGERPRESS

2 COMENTARII

Comments are closed.