O companie de curierat anunță că unul dintre curierii de pe traseu a fost plătit cu bani falși

0
34

Compania de curierat Curiera Transport Solutions anunță că pe 31 ianuarie unul dintre curierii aflați pe traseu a fost plătit cu bani falși, anunță compania. Bancnotele false au fost inserate printre cele autentice, conform economedia.ro.

Banii falși imită foarte bine materialul din care sunt confecționate bancnotele originale, fiind aproape identice, aspect care a făcut imposibilă depistarea la încasarea ramburs.

„Astfel de acțiuni sunt regretabile și de netolerat. Curiera Transport Solutions cooperează deja cu organele abilitate și ne dorim pe această cale să îi avertizăm și pe ceilalți furnizori de servicii de curierat de incident pentru a spori atenția în cazul colectărilor de tip ramburs”, Silvia Duță, CEO & fondator.

Compania a fost înființată în 2020 și a ajuns după doi ani la o cifră de afaceri de 6 milioane de lei.  Curiera se adresează micilor producători și comercianți care au de trimis între 1 și 1.000 de colete pe lună. În medie, 2.000 clienți au apelat la serviciile de curierat.

Compania are sediul în București și oferă servicii de livrare (național și internațional), e-Fulfillment (depozitare, picking, împachetare, creare AWB, etichetare și expediere), urmărire colete online în timp real, asistență pentru clienți atât direct, cât și în relația cu transportatorii parteneri și serviciul „Bani instant” (expeditorul primește banii din ramburs în doar câteva ore de la livrarea coletelor), Curiera Express.

The post O companie de curierat anunță că unul dintre curierii de pe traseu a fost plătit cu bani falși appeared first on News Bucuresti.