Olt: Pistolul şi muniţia depuse de un poliţist lipsesc din camera de armament de la Poliţia Drăgăneşti-Olt

0
79

Pistolul şi muniţia unui poliţist din Văleni, pe care acesta le-ar fi depus în camera de armament a Poliţiei Drăgăneşti-Olt, nu s-au mai găsit în încăperea respectivă când s-a prezent să le ridice, în cauză fiind în derulare cercetări pentru neglijenţă în serviciu, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Sursa citată a precizat că poliţistul din Văleni ar fi depus pistolul şi muniţia aferentă în camera de armament de la Poliţia Drăgăneşti-Olt în ziua de 18 octombrie, şi s-a prezentat să le ridice pe 19 octombrie, când ofiţerul de serviciu i-a transmis că acestea nu se găsesc în încăperea respectivă.

‘La data de 19 octombrie a.c., lucrătorii Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt, s-au seziat din oficiu, cu privire la faptul că unui poliţist din cadrul Postului de Poliţie Văleni, îi lipseşte, din camera de armament a Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt, armamentul şi muniţia aferentă. Din primele verificări, a rezultat faptul că, în data de 18 octombrie a.c., poliţistul ar fi depus armamentul la camera de armament, iar, în data de 19 octombrie a.c., când s-a prezentat pentru a o ridica, ofiţerul de serviciu i-a comunicat faptul că pistolul şi muniţia aferentă, aflate în dotarea poliţistului, nu se regăsesc în camera de armament’, a precizat sursa citată.

În cauză, se efectuează cercetări pentru infracţiunea de ‘neglijenţă în serviciu’. AGERPRES / (AS – autor: Cristina Matei, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS