Olt: Sediului Poliţiei Priseaca, spart noaptea de doi bărbaţi care au sustras obiecte şi înscrisuri

0
243

Sediului Postului de Poliţie Comunal Priseaca a fost spart în noaptea de 25 spre 26 iunie, de către persoane care au sustras obiecte şi înscrisuri, doi bărbaţi bănuiţi în cauză de furt calificat şi sustragere sau distrugere de obiecte sau înscrisuri fiind arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Intrarea prin efracţie în sediul Poliţiei Priseaca şi furtul de înscrisuri şi obiecte au fost observate de poliţişti în dimineaţa zilei de 26 iunie.

‘În dimineaţa zilei de 26 iunie 2022, poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Perieţi, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în noaptea de 25/26 iunie, în intervalul orar 22:30 – 03.00, perioadă în care poliţiştii s-au aflat în desfăşurarea activităţilor specifice de serviciu, pe raza de competenţă, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul Postului de Poliţie Priseaca, de unde ar fi sustras mai multe obiecte şi înscrisuri. Menţionăm faptul că, la data de 25 iunie, ora 22.30, Postul de Poliţie a fost a închis şi asigurat inclusiv cu grilaje metalice, la plecarea agenţilor de poliţie în desfăşurarea atribuţiilor de serviciu’, a precizat sursa citată.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru infracţiunile de furt calificat şi sustragere sau distrugere de obiecte şi înscrisuri, cercetările fiind coordonate direct de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

În urma cercetărilor, efectuate de o echipă operativă de investigaţii complexe, au fost identificat doi bărbaţi, cu vârstele de 27 şi 46 de ani, bănuiţi de săvârşirea faptei din noaptea de 25/26 iunie 2022.

Cei doi bărbaţi bănuiţi în dosar au fost reţinuţi şi apoi prezentaţi Judecătoriei Slatina, instanţă care a dispus faţă de aceştia măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările în cauză sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

Sursa: AGERPRESS