Olt: Un bărbat a murit şi doi au fost răniţi în urma unei încăierări, în comuna Vâlcele

0
21

Un bărbat a murit şi doi au fost răniţi în urma unei încăierări în care aceştia, împreună cu un minor în vârstă de 17 ani, au fost implicaţi în urmă cu două zile în comuna Vâlcele, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, conflictul s-a produs pe 19 aprilie, în comuna Vâlcele, poliţiştii ajunşi la locul incidentului identificând patru persoane implicate, trei bărbaţi cu vârste între 33 şi 56 ani şi un minor în vârstă de 17 ani.

Aceştia s-a fi lovit reciproc, unul dintre ei folosind şi un ciocan.

Cei trei bărbaţi implicaţi în conflict au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital, unde unul dintre ei a murit a doua zi.

‘La faţa locului au fost identificate patru persoane, trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 33 şi 56 de ani şi un minor de 17 ani, bănuiţi că s-ar fi lovit reciproc, unul dintre bărbaţi folosind un ciocan. În urma loviturilor aplicate, cei trei bărbaţi au necesitat îngrijiri medicale, un bărbat în vârstă de 49 de ani fiind transportat ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a decedat în cursul zilei de 20 aprilie’, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Cauza, în care se efectuează cercetări pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Sursa: AGERPRESS