Olt: Un tânăr fără permis auto a decedat după ce maşina pe care o conducea a căzut într-un canal

0
418

Un tânăr în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism fără a avea permis, a murit după ce ar fi pierdut controlul volanului şi maşina a căzut într-un canal de irigaţii, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, pe un câmp, în afara comunei Scărişoara.

În autoturismul căzut în canalul de irigaţii se mai aflau alte trei persoane, cu vârste între 17 şi 21 de ani.

‘Un tânăr, de 19 ani, din comuna Rusăneşti, în timp ce conducea un autoturism, pe un câmp, în afara comunei Scărişoara, fără a deţine permis de conducere, ar fi pierdut controlul volanului şi a căzut cu autoturismul într-un canal de irigaţii. În interiorul autoturismului se aflau alte trei persoane, cu vârstele cuprinse între 17 şi 21 de ani. În urma evenimentului, conducătorul auto a decedat’, a precizat sursa citată.

Potrivit unor surse judiciare, imediat după ce autoturismul a căzut în canal, una dintre persoanele aflate în maşină a apelat la 112 solicitând ajutor medical având în vedere că şoferul, deşi era conştient, prezenta răni la cap. Tânărul rănit ar fi fost transportat cu o altă maşină spre un sat unde urma să fie preluat de o ambulanţă, însă a intrat în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitat.

Celelalte trei persoane aflate în autovehicul nu au fost rănite.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

Sursa: AGERPRESS