Ora Pământului/Administraţia Prezidenţială: Gestul simbolic de stingere a luminilor – un semnal că este înţeleasă importanţa protejării planetei

0
26

Iluminatul interior şi exterior al Palatului Cotroceni va fi întrerupt sâmbătă, pentru o oră, pentru a marca Ora Pământului.

Administraţia Prezidenţială continuă şi anul acesta tradiţia de a marca în ultima sâmbătă din luna martie Ora Pământului, când cetăţeni, instituţii publice, organizaţii neguvernamentale şi companii din întreaga lume sting luminile timp de o oră, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Administraţia Prezidenţială se alătură demersului sâmbătă, în intervalul orar 20,30 – 21,30, prin întreruperea iluminatului interior şi exterior al Palatului Cotroceni.

”Gestul simbolic de stingere a luminilor este un semnal că este înţeleasă importanţa protejării Planetei Pământ şi a resurselor acesteia. Sprijinirea politicilor publice care asigură un mediu curat, în special cele care vizează reducerea poluării şi limitarea schimbărilor climatice, reprezintă un angajament al preşedintelui României, Klaus Iohannis”, arată sursa citată.

Sursa: AGERPRESS