PMB: Un copil a ajuns la spital, după ce s-a urcat pe o coloană decorativă din holul PMB

0
204

Un copil în vârstă de şapte ani a fost dus la spital, după ce s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din holul Primăriei Capitalei şi a căzut.

Conform unui comunicat PMB, incidentul s-a produs în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul Primăriei. Copilul era însoţit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme.

‘Conform informaţiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenţia angajaţilor PMB, el a fost preluat în mai puţin de 5 minute de o ambulanţă, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu. La momentul urcării în ambulanţă, copilul era conştient. Reprezentanţii Primăriei Capitalei au luat legătura cu spitalul, obţinând confirmarea faptului că victima accidentului se află în grija medicilor din spital’, precizează sursa citată.

Primăria menţionează că în holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016.

‘Pentru elucidarea împrejurărilor accidentului va fi făcută o anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei, în paralel cu ancheta deja demarată de Poliţie’, mai reiese din comunicat.

Sursa: AGERPRESS