PNL Mureş – susţinere pentru Florin Cîţu la şefia PNL

0
281

Comitetul Director Judeţean al filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal a hotărât, cu 63 de voturi din 68 de membri prezenţi, susţinerea moţiunii ‘România liberală’, cu care prim-ministrul Florin Cîţu candidează la preşedinţia partidului.

Moţiunea ‘Forţa Dreptei’, prezentată membrilor PNL de Ludovic Orban, a primit 30 de voturi, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, a declarat că votul de vineri din Comitetul Director Judeţean al PNL Mureş ”este un mesaj extrem de puternic dat de liberalii mureşeni, prin care majoritatea acestora îl susţin, pentru funcţia de preşedinte al partidului, pe Florin Cîţu”.

”Partidul Naţional Liberal are nevoie de o reformă profundă şi noi, în judeţul Mureş, am înţeles acest lucru. Premierul Florin Cîţu reprezintă soluţia politică prin care Partidul Naţional Liberal va guverna vreme de opt ani România, un timp suficient pentru ca dezvoltarea şi reformele să fie ţintele noastre pe termen mediu şi lung. Acesta este proiectul de ţară, care poate fi realizat doar de echipa formată în jurul premierului Florin Cîţu’, a spus Ciprian Dobre, potrivit comunicatului.

La şedinţa de vineri a Comitetului Director Judeţean al filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal au participat ambii candidaţi la funcţia de preşedinte al partidului. AGERPRES / (AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS